b4a(بیسیک فور اندروید) چیست؟

با سلام خدمت کاربران عزیز ، قطعا تعداد زیادی از شما به حوزه برنامه نویسی و برنامه نویسی اندروید علاقه مند هستید اما شاید از دید شما برای شروع یادگیری ، زبانی همانند جاوا یا کاتلین سخت و دشوار است ، از همین رو بنده میخواهم به شما زبانی راحت و فوق العاده ای که تعداد زیادی برنامه با این زبان ساخته شده را به شما معرفی کنم. اسم این زبان b4a(بیسیک فور اندروید) می باشد. در اداه بیشتر در این مورد بحث می کنیم
b4a(بیسیک فور اندروید) چیست؟
b4a(بیسیک فور اندروید) یک زبان برای برنامه نویسی اندروید است که سینتکس (syntax) نسبتا راحت تری نسبت به فریمورک هایی مانند فلاتر یا ری اکت نیتیو دارد.
در گذشته فقط b4a بوده اما بیسیک الان کراس پلتفورم شده و به b4x تبدیل شده است که مجموعه ای از [b4a , b4j , b4i , …] شده که شما برای سیستم عامل هایی مانند ios هم میتوانید خروجی بگیرید!
b4a برای افرادی که محدودیت سخت افزاری دارند بهترین گزینه است ، چون بیسیک فور اندروید ide مختص به خودش را دارد و نیازی به اندروید استدیو نیست.
b4a کاملا رایگان است و حتی لایبری های تایید شده و کابردی یا بحث های داخل سایت اصلی را میتوانید به راحتی مشاهده و دانلود کنید.
مزایا و معایب های b4a:
مزایا
- رایگان بودن ide
- اوپن سورس بودن
- کراس پلتفورم بودن
- بدون نیاز به هیچ سخت افزار خاصی
- مناسب برای استفاده در برد های اردوینو و …
- راحتی و سینتکس ساده نسبت به زبان های دیگر
معایب
- تعداد کارفرما کم
- مناسب نبودن جهت انجام پروژه های بزرگ
- منابع بروز کم
بیشتر بخوانید:
دانلود و نصب B4A
خب دوستان تا اینجا متوجه شدید که بیسیک فور اندروید رایگان هست و برای دانلود میتوانید از سایت اصلی یا از سایت های ایرانی دانلود کنید که فرقی ندارد.
و برای نصب b4a فقط کافی است تا روی فایل نصبی b4a.exe کلیک کنید.
راه اندازی b4a(بیسیک فور اندروید)
۱.بعد از نصب برنامه از منو بالا گزینه tools را انتخاب کنید و روی گزینه configure paths کلیک کنید.

2.در ورودی اول (۱) پنجره باز شده باید مسیر java jdk خودتان را انتخاب کنید
در ورودی دوم (۲) باید مسیر android sdk خودتان را به برنامه بدهید
در ورودی سوم (۳) که به دلخواه است میتوانید خود یک پوشه بسازید و مسیر آن پوشه را به برنامه بدهید تا هر لایبری که خودتان میسازید در آن مسیر ذخیره شود.
۴. در صورتی که سیستم خوب و قوی دارید میتوانید از شبیه ساز ها استفاده کنید و اگر سیستم قوی ندارید با استفاده از برنامه b4a bridge برای اندروید یا کابل usb خروجی را در دستگاه واقعی (real device) ببینید.
هم اکنون بیسیک فور اندروید در سیستم شما راه اندازی شده و قابل استفاده است.